вівторок, 7 березня 2017 р.

Привітання з 8 Березня

7 березня 2017 року культпрацівники Старововчинецького БНТД директор  Балан О.В., художній керівник Балан А. Г. та завідуюча бібліотекою Кінащук В.В. привітали з 8 Березня шанованих жінок села.
           Завітали до найстаршої жительки села Фрозії Іванівни Червінської. Вона найстарша учасниця НАФК «Вишиванка», народна майстриня.

 Фрозія Іванівна отримала травму (зламала ногу) і вже місяць прикута до ліжка, але народна пісня живе в її серці і завжди лунає з її вуст. Фрозія Іванівна подякувала культпрацівникам за привітання, подарунки і пообіцяла, що після одужання знову заспіває на сцені БНТД.
            Завітали культпрацівники і до Старововчинецького ліцею, де працює вчителем зарубіжної літератури Світлана Іванівна Гнатчук, мати учасника АТО Павла Ілліча Гнатчука. Побажали їй напередодні 8 Березня здоров’я, миру і щоб на її обличчі були тільки сльози радості.
            Не забули привітати і Феліцію Передерко, яка пропрацювала техпрацівницею в Старововчинецькому БНТД майже 20 років, а зараз на заслуженому відпочинку.
            Побували і у Вержинії Кіюн. Вона  є активним глядачем всіх масових заходів в БНТД. Без її присутності не минає жоден захід.

            











Немає коментарів:

Дописати коментар