вівторок, 28 березня 2017 р.

Вітаємо Анастасію Броска з перемогою!


Протягом всього життя ми звертаємося до книги. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає  зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя.
Книга – мудрий друг, який не вміючи говорити, розказує про навколишній світ, про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса. Нерідко книга, прочитана в дитинстві, залишається  в пам’яті на все життя.
Для юних читачів бібліотек Глибоччини весняні канікули розпочалися з невеликих, але значимих перемог.

27 березня в Глибоцькій районній дитячій бібліотеці відбувся ІІ-й етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія» «Найкращий читач України – 2017». Цей захід вже став традиційним в бібліотеці. Конкурс був проведений з метою заохочення дітей до систематичного читання задля постійного підвищення рівня особистого розвитку, вироблення в дітей навички самостійної роботи з книгою, підвищення якості, ефективності процесу навчання.
 У конкурсі взяли участь  кращі читачі бібліотек-філій району, учні 6-7 класів.
Кожен з них прибув з бажанням якнайкраще розповісти про книгу, що найбільше припала до душі, найбільше зацікавила. Тут звучали дитячі враження про книги як уже відомих, так і сучасних українських та зарубіжних письменників. Юні читачі цікаво розповідали про себе, про свої літературні уподобання, показали знання та ерудицію. А ще вони мали змогу перевірити свої знання з літератури,  відповідаючи на запитання невеличкої літературної вікторини.
Нашу бібліотеку представляла активний читач бібліотеки учениця 7-Б класу Старововчинецького ліцею 

Броска Анастасія, яка стала переможцем ІІ туру конкурсу і отримала диплом «Суперчитач Глибоцького району».

         Вітаємо Анастасію Броска з перемогою і бажаємо їй наснаги, творчих здобутків в майбутньому та перемоги в ІІІ турі, який відбудеться в обласній дитячій бібліотеці м. Чернівці 28 квітня 2017 року.

















Немає коментарів:

Дописати коментар