пʼятницю, 23 серпня 2019 р.

З Днем незалежності, Україно!


Ти чуєш, як шумить Дніпро
Як лине пісня солов’їна?
То все на щастя, на добро,
То наша рідна Україна.

День Незалежності – це свято, яке в історію України вписав кожен із нас своєю боротьбою, чесною працею. Це є вираженням історичного прагнення нашого народу до свободи, умовою втілення його бажання бути справжніми господарями на власній землі.

23 серпня на танцювальному майданчику Старововчинецького БНТД культпрацівниками БНТД та бібліотеки було проведено тематичний вечір «Любіть всім серцем Україну», присвячений 28-ій річниці незалежності України.
  На святі читали вірші про Україну Анастасія Броска та Василь Тюфтій.
 В програмі звучали пісні у виконанні Вікторії Горечка, Маргарити Малофій, Олександри Тюфтій, Оксани Рокочі, Анни Вентонюк, Анни Кирилюк та Домки Пушкель. А також народного аматорського фольклорного колективу «Вишиванка»
Ведучими на святі були Олександра та Христина Качуляк.
На заході був присутній сільський голова П. Р. Остафійчук.
В бібліотеці було оформлено книжкову виставку «Незалежна Україна: шлях до мети». Завідуюча бібліотекою провела огляд книжкової виставки. Також переглянули відеоролик «Україна» та віртуальну виставку «Моя Україна»
Віримо в майбутнє України і бажаємо, щоб свято Незалежності принесло в українські родини щастя, добро, мир та любов. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єдності та порозуміння.


















Немає коментарів:

Дописати коментар