понеділок, 30 вересня 2019 р.

Гран-прі в районному етапі конкурсу "Світ потребує доброти"


30 вересня в Україні традиційно відзначають Всеукраїнський день бібліотек, що свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.
Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного.

Саме цього дня, 30 вересня, в актовій залі Глибоцької музичної школи  відбулися  урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Бібліотечних працівників району привітали Голова Глибоцької районної ради Петро Панчук, заступник голови РДА Ілля Лопуляк, Голова Глибоцької ОТГ Григорій Ванзуряк, начальник відділу культури і туризму Олена Рєпіна та гості свята.  Бажали натхнення та успіхів у їхній діяльності.

Було нагороджено переможців районного етапу конкурсу «Світ потребує доброти».
Бібліотека села Старий Вовчинець 
здобула Гран-прі в цьому конкурсі.

Всеукраїнський день бібліотек – це, передовсім, свято книги, великдень нашого духу, що починається зі Сковороди та Котляревського, духу, що вийшов із «Кобзаря» Шевченка, через святий собор Гончара і чорну голгофу Стуса. 
Бажаємо нашим користувачам бути успішними і щасливими. Міцного здоров’я, добробуту і благополуччя.








Немає коментарів:

Дописати коментар