пʼятницю, 27 вересня 2019 р.

27 вересня - Всесвітній день туризму


          Всесвітній день туризму заснований Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристичної організації в 1979 році в іспанському місті Торремолінос. 
         Указом Президента України від 21 вересня 1998 року було встановлено, що 27 вересня в Україні щороку відзначатиметься День туризму.
Це свято кожного, хто хоч раз відчув себе мандрівником, вибравшись зі щоденної буденної метушні на берег річки, в ліс, в поле або в інші місця, якими так багата наша земля. І, звичайно ж, це свято тих, хто безпосередньо працює у сфері туристичного бізнесу: співробітників туристичних компаній, музейних працівників, керівників і персоналу готельних комплексів – усіх, хто професійно забезпечує повноцінний відпочинок.
Подорожі дають нові емоції та враження, розширюють кругозір, дозволяючи дізнатися багато цікавого про культуру і природу різних країн і народів.
Наша Буковина багата на чудові краєвиди, пам’ятки історії та культури, унікальну архітектуру, на привітних і щирих людей – має всі умови для розвитку туристичної індустрії.
Бібліотека вітає всіх з Днем туризму та бажає  успішного розвитку туристичної галузі, туристам наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу, успішного втілення в життя всіх планів і задумів, райдужних пригод та незабутніх поїздок і походів!

Ми запрошуємо відвідати наш Старововчинецький краєзнавчий           музейний комплекс ім. І. К. Топала.

 Можете ознайомитися з роботою музею на сайтах:







Немає коментарів:

Дописати коментар