четвер, 22 червня 2023 р.

Герої не вмирають

 


Рік могил без кладовищ, рік сліз різних на смак, рік посмішок, але без сміху, рік, в якому кожен загиблий стає святим -  рік нації з великим серцем. Рік без найдорожчого сина, чоловіка, дбайливого татуся, старшого брата, досвідченого військового Гринчука Олександра Миколайовича.

В селі Біла Криниця на базі світового центру старообрядництва 21. 06. 2023 року була проведена година памяті, роковини з дня загибелі Героя Олександра Гринчука. За участю учасників художньої самодіяльності Старововчинецького БНТД звучали пісні, вірші про Героїв, війну, мир. Співчуття, підтримку, подяку сімї Гринчуків висловили голова Камянецької сільської ради Загарюк Василь Миколайович та староста сіл Старий Вовчинець та Біла Криниця Заболотнюк Лілія Василівна.

У своїй сімї Олександр, наш Герой, був приводом для гордості та прикладом справжнього чоловіка. Мудрий і сміливий, сильний і міцний, люблячий чоловік, батько, син. Зі слів класного керівника Каменюка Василя Костянтиновича ми почули, що Олександра поважали за щирість та доброту. Ми низько вклоняємось перед матірю Анною Іванівною, дружиною Мариною, донькою Кароліною і просимо вибачення за ту біль, яку ви перенесли.

«Настане день і зацвіте калина,

І заспівають ніжно соловї.

Здобуде Перемогу Україна,

Повернуться Герої до рідні».

Слава Україні!

Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар