понеділок, 15 лютого 2021 р.

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Сьогодні в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У цей день ми висловлюємо слова глибокої поваги тим, хто пройшов вогненними шляхами Афганістану та інших країн. Сьогодні ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів-афганців і їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу.

Тому і ми, культпрацівники Старововчинецького БНТД та бібліотеки, незважаючи на складні погодні умови, відвідали могилу нашого земляка Рошкульця Василя Васильовича, який пережив страхіття війни, а помер у мирний час. Поставили квіти та зі словами шани і вдячності згадали наших воїнів-односельців, які виконували інтернаціональний обов’язок в Афганістані.

Воїни інтернаціоналісти завжди були і є прикладом мужності та відваги. У кожного, хто пройшов важкими дорогами війни в різних країнах, хто зазирав в обличчя смерті, втрачав друзів, війна залишила болючу рану у серці та назавжди закарбувались в пам’яті.

Ми не маємо права забувати героїчні подвиги, приклади вірності військовому обов’язку, що продемонстрували наші земляки за межами України.

Схиляємо голову в скорботі перед світлою пам`яттю полеглих, з глибокою шаною згадуємо усіх, хто загинув під час виконання військового обов’язку, хто не повернувся з «гарячих точок» планети.

В бібліотеці ознайомилися з переглядом матеріалів «Афганістан – чия у тім вина?»








Немає коментарів:

Дописати коментар