четвер, 19 листопада 2020 р.

21 листопада - День Гідності та Свободи в Україні

            В Україні 21 листопада відзначають День Гідності та Свободи.  Свято приурочене двом революціям, які відбулися в Україні на початку XXI століття й залишили визначальний і незабутній слід в історії.

В цей день вся країна вшановує громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Обравши свободу, Україна заплатила надто високу ціну. З вини російського агресора уже втрачено тисячі українців, які загинули, обороняючи мирне життя, незалежність і територіальну цілісність країни.

Але варто також пам’ятати, що обраний українським народом шлях хоч і важкий, але незворотний – події, які почалися біля монументу Незалежності ввечері 21 листопада 2013 року, тривають і досі.

Цей день потрібно пам'ятати, адже свобода та гідність стали найціннішими для українців. За це боролися наші пращури, за це ми воюємо і сьогодні з Росією.

З нагоди Дня Гідності та Свободи бажаємо мирного неба над українською землею, добробуту й злагоди в українських родинах.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар