четвер, 11 листопада 2021 р.

9 листопада - Всеукраїнський День працівників культури та аматорів народного мистецтва

Цей день об’єднує всіх, хто не уявляє свого життя без музики, живопису, театру, танцю, книги, хто день у день веде величезну просвітницьку роботу. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожної душі, формуєте в людині почуття прекрасного, надаєте яскраві хвилини спілкування з багатогранним мистецтвом нашого народу і надбанням світової культури. Ви робите навколишній світ кращим і добрішим.

Окремо хочемо подякувати кожному аматору сцени, хто поза своєю роботою, навчанням,  віддаючи сили та частку власної душі, знаходить час на репетиції та виступи. Ваша нива встелена новими здобутками й творчими досягненнями. Завдячуючи участі в численних фестивалях та конкурсах ви прославляєте наше село не тільки в країні, а й за її межами.

Тож, нехай старання ваші й надалі сіють зерна добра в серця людей та збагачують золоту криницю духовності українського народу. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість  натхнення і життєві перемоги.

Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!














 

Немає коментарів:

Дописати коментар