пʼятницю, 18 червня 2021 р.

20 червня - День батька

       У багатьох країн світу вже понад 100 років існує традиція вітати татусів з їхнім «професійним святом».

Вперше його відсвяткували в США 19 червня 1910 року. Відзначати його запропонувала жінка Сонора Додд, яка разом з 5 братами і сестрами виховувалася батьком-одинаком. Папа Сонори Вільям був для неї прикладом мужньої людини і відповідального батька. Вона звернулася до мерії з ініціативою проведення батьківського дня, щоб висловити подяку Вільяму.

У 1966 році президент США Ліндон Джонсон оголосив третю неділю червня національним святом - Днем батька. До традиції святкування поступово приєднувалися різні країни світу. В Україні свято відзначається з 2019 року.

Цього року свято випадає на 20 червня і збігається з православною Трійцею.

З належною шаною і вдячністю складімо батькові подяку за всі його труди і зусилля, що їх він віддав своїм дітям, щоб зростали гідними, чесними людьми, корисними своїм рідним і народові.

Стати прикладом для сина і добрим чарівником для дочки. Навчити, розповісти, захистити, пояснити та зробити все це з любов'ю і терпінням – таке може тільки тато. Вітаємо гідних батьків, пишаємося ними та бажаємо тільки щастя і здоров'я!

Найтурботливіші, терплячі та люблячі, живіть довго і щасливо, будьте бадьорі та повні сил, залишаючись вірною підтримкою та опорою для своїх улюблених дітей.   

Нехай у вас все ладиться!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар