неділю, 31 травня 2020 р.

1 червня - Міжнародний день захисту дітей



1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – одне з найбільш «дитячих» свят у світі.

 Бібліотека села Старий Вовчинець щиро вітає юних користувачів бібліотеки, учасників різних заходів та  конкурсів, активних учасників художньої самодіяльності і всіх дітей та їх батьків із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!
Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.
Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.
Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, з щедрою та гармонійною душею, впевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури.
Дорогі діти, ростіть здоровими, добрими, талановитими і радуйте нас своїми успіхами!
Будьте щасливі, радійте кожному новому дню. У дорослому житті ви зустрінете чимало захоплюючого і цікавого, але дитинство залишиться у вашій пам’яті назавжди, а ми, дорослі, зробимо його яскравим і чарівним! 
       Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей. 
            Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар