пʼятницю, 1 березня 2019 р.

Книгоманія - 2019


В Україні розпочався 15-й Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія», який дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим  талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню.
Мета конкурсу – заохочення дітей до систематичного читання, а також підвищення соціального значення бібліотек.
28 лютого 2019 р. відбувся  І етап Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України - 2019», проведений завідуючою бібліотекою-філією №60 Вірою Кінащук та бібліотекарем шкільної бібліотеки Вірою Вакарюк .   

У конкурсі взяли  участь 11 семикласників Старововчинецького ліцею, одні з найкращих читачів бібліотеки-філії №60 села Старий Вовчинець.
Кожен з них прибув з бажанням якнайкраще розповісти про книгу, що найбільше припала до душі, найбільше зацікавила. Тут звучали дитячі враження про книги як уже відомих, так і сучасних українських та зарубіжних письменників. Юні читачі цікаво розповідали про себе, про свої літературні уподобання, показали знання та ерудицію. А ще вони мали змогу перевірити свої знання з літератури,  відповідаючи на запитання невеличкої літературної вікторини.
Також учасники конкурсу відповідали на запитання анкети.
Переможцем стала Шостак Тетяна, яка отримала звання «Суперчитач бібліотеки-філії №60» і  представлятиме бібліотеку у другому етапі конкурсу.
То ж вітаємо Тетяну і бажаємо їй перемоги у ІІ турі, який відбудеться  в  районній дитячій бібліотеці.
То ж нехай книги входять у кожен дім. Шануйте й бережіть їх. І тоді весь розум, мудрість і людська доброта перейдуть до вас через книги.





Немає коментарів:

Дописати коментар