середу, 22 листопада 2017 р.

Книги в подарунок від БФ « Бібліотечна країна»


А у нашій бібліотеці книжкові новинки. І не просто новинки, а саме 39 нових книг, які ми отримали завдяки участі у акції від благодійного фонду « Бібліотечна країна», який реалізує проект «Жива сучасна бібліотека», метою якого стало поповнення фондів українських бібліотек новими примірниками сучасної української та світової літератури від провідних видавництв України, поширення культури читання, активізація діалогу шляхом проведення зустрічей діячів української культури з читачами.
З 1 вересня по 31 жовтня була оголошена акція для публічних бібліотек. Потрібно було пройти навчальний курс на онлайн платформах BYM online, Відкритий Університет Майдану та Prometheus і отримати сертифікат.
Завідуюча бібліотекою Віра Кінащук успішно закінчила курс через платформу відкритих онлайн-курсів Prometheus і отримала сертифікат «Основи інформаційної безпеки», за що  від благодійного фонду « Бібліотечна країна» Новою поштою було доставлено книжки для бібліотеки в подарунок.
Завідуюча бібліотекою та читачі щиро вдячні Благодійному фонду « Бібліотечна країна» за поповнення нашої бібліотеки новими книгами сучасної української та світової літератури.

Дякуємо Бібліотечній країні, Живій сучасній бібліотеці та Новій пошті!






Немає коментарів:

Дописати коментар