вівторок, 21 березня 2023 р.

Він найбільше любив Україну

 Герої такі не вмирають,

Вони будуть вічно живі.

Героїв завжди пам’ятають

На небі й на рідній землі!


    Полковник Василь Іванович Телегуз, наш односельчанин, випускник Старововчинецької школи 1981 року, загинув у боях за свободу і територіальну цілісність України 21 березня 2022 року. Минув рік. Рік жалю, болю та розпачу...

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ І СЛАВА ГЕРОЮ!..



Сьогодні, 21 березня, було проведено Годину пам’яті з нагоди роковин з дня загибелі полковника Василя Телегуза «Він найбільше любив Україну».

Рік без найдорожчого чоловіка, дбайливого татуся, найулюбленішого дідуся, старшого брата, досвідченого військового з великої літери Героя полковника Василя Телегуза.

Вшанували пам’ять всіх загиблих, які віддали життя в боротьбі за волю та кращу долю України хвилиною мовчання.

На заході були присутні дружина, дочка, син, невістка та внук Михайлик, сестри Ольга та Домніка. А також родина, однокласники, друзі, сусіди, знайомі.

Зі слів ведучої присутні дізнались про весь життєвий шлях Василя Івановича. Друзі, однокласники, сусіди зі сльозами на очах говорили про втрату доброї, хорошої, чуйної, працьовитої людини.

На заході був присутній полковник Андрій Зорій, який висловив співчуття родині та говорив теплі слова про досвідченого військового Василя Телегуза.

Щирі співчуття родині висловив керуючий справами Кам’янецької сільської ради Вадим Закревський. Староста сіл Старого Вовчинця та Білої Криниці Лілія Заболотнюк повідомила, що за клопотанням жителів вулицю Томова було перейменовано в пам’ять полковника Василя Телегуза.

На годині пам’яті звучали вірші, пісні про війну в Україні з вуст  учасників художньої самодіяльності.







Всі присутні на заході відвідали могилу Героя.


Немає коментарів:

Дописати коментар