вівторок, 2 серпня 2016 р.

Мрії про Україну: дитячий погляд


 Світлана Білійчук –

 переможець обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості 
«Мрії про Україну: дитячий погляд»
 у номінації «Малюнок».




         1 березня 2016 року стартував Всеукраїнський конкурс дитячої творчості "Мрії про Україну: дитячий погляд", який проводиться на виконання Указу Президента України № 675/2015 від 03. 12. 2015 «Про відзначення 25-ї річниці незалежності України». Організаторами конкурсу є фонд Миколи Томенка «Рідна країна» та Національна бібліотека України для дітей, а в регіоні – обласні бібліотеки для дітей.
Мета конкурсу – формування у майбутнього покоління високої громадянської свідомості, сприяння національно-патріотичному розвиткові особистості, ідентифікації з державою, її історією, культурою та розвитком.
Конкурс проводиться у два тури: перший – з 01 березня по 28 червня на обласному рівні; другий – з 29 червня по 24 серпня в місті Києві.
Вже завершився перший тур на обласному рівні.
Конкурс проводився у трьох номінаціях: проза, поезія і малюнок.

     В номінації «Малюнок» ( діти віком 10 – 12 років)  І місце здобула активний читач нашої бібліотеки, учениця 5-го класу Старововчинецького ліцею Білійчук Світлана Іванівна.

       Вітаємо Світланку  з перемогою і бажаємо їй наснаги, творчих здобутків в майбутньому та перемоги в ІІ турі, який відбудеться в місті Києві.

       До регіонального оргкомітету (Чернівецька обласна бібліотека для дітей) надійшло 190 робіт: в номінації проза – 39 робіт, номінації поезія – 60 робіт і малюнок – 91 робота.
    В конкурсі брали участь діти у 2-х вікових категоріях: читачі-учні 10-12 років та читачі-учні 13-16 років. За віковими особливостями: 10-12 років в номінації проза – 14 робіт, номінації поезія – 26 робіт, малюнок – 58 робіт. У віковій категорії 13-16 років: у номінації проза – 25 робіт, номінації поезія – 34 роботи, малюнок – 33 роботи.


  

Немає коментарів:

Дописати коментар